Εταιρεια - Χυτήρια Ένωση ΟΕ
Μαντεμένιες θερμάστρες ξύλου και τζάκια από την εταιρία Χυτήρια Ένωση Ο.Ε.
Θερμάστρες, τζάκια, ξυλόσομπες, μαντεμένιες σόμπες, σόμπες
17749
page-template-default,page,page-id-17749,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.0.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Εταιρεια

Αγαπήσαμε την τέχνη που δίνει την δυνατότητα στον έμπειρο τεχνίτη,
εταιρία κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, να μετατρέψει ένα από τα υλικά της φύσης, τον χυτοσίδηρο (ΜΑΝΤΕΜΙ), σε δημιουργήματα έργων τέχνης.

Ιδρύσαμε το 1979 τα χυτήρια χυτοσιδήρου με διακριτικό τίτλο «ΕΝΩΣΗ» ενώνοντας το μεράκι, την αγάπη και την τεχνογνωσία μας για την κατασκευή δημιουργημάτων από χυτοσίδηρο και ειδικότερα παραδοσιακές χυτοσίδηρες θερμάστρες ξύλου – κάρβουνου.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθήσαμε, μέσω των κατασκευών μας, να προσφέρουμε όχι μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, αλλά και συναισθήματα που άγγιξαν και αγγίζουν ανθρώπους με λεπτό γούστο. Σχεδιάζοντας και δημιουργώντας κάθε ένα κομμάτι, μεταφέραμε σε αυτό όλη την εμπειρία και το μεράκι μας, παντρεύοντας την παραδοσιακή τεχνική με την σύγχρονη τεχνολογία.

Με την μακρόχρονη και επίμονη προσπάθειά μας, πλαισιωμένοι από τους καλύτερους τεχνίτες στο χώρο του χυτοσίδηρου, αποδείξαμε τις δυνατότητές μας στο να κατασκευάζουμε προϊόντα τα οποία αναδεικνύουν την Ελληνική τέχνη στην μεταλλουργία, της οποίας θεωρούμε ότι είμαστε και εμείς υπηρέτες και ταυτόχρονα εκπρόσωποι της.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε πως μπορείτε να αποκτήσετε τα προϊόντα μας