Αχιλλεας FP-80SD - Χυτήρια Ένωση ΟΕ
Μαντεμένιες θερμάστρες ξύλου και τζάκια από την εταιρία Χυτήρια Ένωση Ο.Ε.
Θερμάστρες, τζάκια, ξυλόσομπες, μαντεμένιες σόμπες, σόμπες
17734
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17734,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.0.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Αχιλλεας FP-80SD

Category
Αχιλλέας FP-80SD
About This Project

FP-80SD – Τζακι Αχιλλεας πρισματικης προσοψης με πορτα

Η εστία Αχιλλέας πρισματικής πρόσοψης με πόρτα μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε γωνία ή ίσιο τοίχο. Οι αναλογίες βάθους ύψους και πλάτους εξασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία του τζακιού ενώ παράλληλα δίνουν μια αρχοντική ομορφιά. Η πόρτα είναι συρώμενη εξαφανιζόμενη και ανοιγόμενη.

Οι εστίες τζακιού Αχιλλέας κατασκευάζονται από χυτοσίδηρο συγκεκριμένης χημικής ανάλυσης ώστε ν’ αντέχουν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Ο άριστα μελετημένος μηχανολογικός σχεδιασμός, επιτρέπει στις εστίες Αχιλλέας να τοποθετούνται πολύ εύκολα και να λειτουργούν χωρίς προβλήματα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των εστιών είναι η σκαλιστή παράσταση του Αχιλλέα στην πλάτη η οποία λειτουργεί ως επιπλέον ενίσχυση για το τζάκι.

Κάθε εστία Αχιλλέας συνοδεύεται από γαλβανισμένο σταχτοδοχείο, πυρίμαχη αλυσίδα για το κλαπέ και ειδικό πυρίμαχο στόκο υψηλής αντοχής ο οποίος παράγεται αποκλειστικά από τα χυτήρια Ένωση.

Τεχνικά Χαρακτηρηστικά

Εστία

Βάρος περίπου 160 κιλά
Έξοδος καπνού Ø250
Ύψος πρόσοψης 54 εκ., Πλάτος 87 εκ., Βάθος 65 εκ
Πόρτα

Κατασκευασμένη από πυρίμαχα υλικά με σύστημα αυτόματου καθαρισμού. Τζάμι κεραμικό υψηλών θερμοκρασιών.

Πλάτος: 88,5 εκ, Ύψος: 140 εκ., Βάρος: 45 Κgr

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε πως μπορείτε να αποκτήσετε τα προϊόντα μας